Cele mai bune produse de calitate la preturi super mici.

Frigider 2 usi arctic

★★★★☆

Presupun ca ai cautat ceva legat de frigider 2 usi arctic sau foarte similar. Ei bine, astazi este ziua ta norocoasa pentru ca am gasit cele mai bune produse legate de frigider 2 usi arctic la un super pret. Nu pierde timpul si cumpara acum fara sa te misti din casa.

Cele mai bune produse calitate pret

👉 VEZI MAI MULTE 👈

De unde sa cumperi Frigider 2 usi arctic?

Miezul sistemului de tensiune dintre frigider 2 usi arctic care genereaza forta printre curent electric se numeste magnetronul cuptorului. Acesta este tubul de electroni care produce energia necesara de 2450 MHz care gateste alimentele.

Tubul folositi un circuit dublu de tensiune de jumatate de unda si magneti permanenti ca a oscila si a converti alimentarea cu tensiune in putere de frecventa de gatit de 2450 MHz. A trebuie de obicei 1100 W de potenta electrica cu directia de a crea forta de 700 W.

Sfat de top: Atunci cand iti curatati, indepartati capacul ghidului de unda la sfarsitul procesului de curatare. Acest fenomen iti va permite sa o uscati folosind un prosop curat de ceai. In timp ce capacul ghidului de unda este scos, cititi de una ori daca nu s-a strecurat murdarie in crapatura. O in acest fel de murdarie ar putea arde si provoca deteriorarea ulterioara a aparatului.

Intensitatea radiatiilor frigider 2 usi arctic variaza exponential in functie de distanta fata de sursa. Standardul stabilit in SUA in 1971 cu privire la "scurgerea" minima de radiatii dintr-un cuptor ar fi de 1 miliwatt pe centimetru patrat la o distanta de 4 cm de la suprafata cuptorului cu destinatia de cuptoarele noi (inainte de vanzare) si de sapte miliwati pe centimetru patrat dupa aceea. Pentru nivelul de cinci miliwati, radiatia ar scadea la 0,05 miliwati la o distanta de 20 de centimetri si la doar 0,005 millawati la o distanta de 1,5 metri. Mesajul de aici este simplu: NU stati NICIODATA in apropierea unui cuptor in momentul cand acesta este in functiune. Acest lucru este deosebit de principal mai apreciat cu privire la copii.

Cuptorul a trecut prin multe schimbari de la prima sa constructie. Datorita varietatii sale largi de stiluri, dimensiuni si chiar culori, acestea au devenit un bun foarte accesibil cu privire la multi oameni.

Un lucru care v-ar putea ajuta sa raspundeti la intrebare este ustensila de gatit sigura. Trebuie sa iti asigurati cu destinatia de ustensilele voi de gatit pot intra in interiorul acestuia mai tarziu. In caz contrar, va fi o pierdere si va trebui sa cumparati alte vase de gatit care sa corespunda dimensiunii.

Probabil cu destinatia de nu sunt multe alte lucruri pe care le puteti realiza cu scopul de a iti imbunatati sanatatea pe termen lung mai putin decat sa aruncati frigider 2 usi arctic pe fereastra... sau cel putin sa il foloseste putin mai rar.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult