Cele mai bune produse de calitate la preturi super mici.

Hota hansa osc 6711 ih

★★★★☆

Presupun ca ai cautat ceva legat de hota hansa osc 6711 ih sau foarte similar. Ei bine, astazi este ziua ta norocoasa pentru ca am gasit cele mai bune produse legate de hota hansa osc 6711 ih la un super pret. Nu pierde timpul si cumpara acum fara sa te misti din casa.

Cele mai bune produse calitate pret

👉 VEZI MAI MULTE 👈

Ce pret are Hota hansa osc 6711 ih?

Nu acoperiti niciodata ermetic recipientele utilizate pentru gatitul hota hansa osc 6711 ih, fiindca acest fapt deduce acumularea de apasare in interiorul recipientelor, ceea ce duce la explozii de abur.

Nu uitati sa cititi daca functioneaza sistemul de blocare de siguranta. Aceasta este verificarea faptului cu privire la in acel caz cand ar fi in functiune si usa ar fi deschisa, undele sunt oprite.

Aceasta caracteristica permite pentru razele sa circule in sortiment corect si eficient in interiorul cuptorului. Prin urmare, distributia uniforma a caldurii gateste rapid alimentele. Acelasi fenomen ar fi valabil si cu privire la decongelare si reincalzire, care dureaza doar trei secunde datorita acestei functii inteligente.

Acesta este considerat ca fiind trei din cele mai eficiente echipamente energetice ale unei bucatarii moderne. Un hota hansa osc 6711 ih foloseste de 18 ori mai putina vlaga electrica ca a coace un cartof, in comparatie cu un cuptor obisnuit. Acesta ar fi cel mai ager mijloc de gatire a alimentelor, fiindca energia dintre interiorul recipientului incalzeste alimentele. Acestea sunt capabile sa gateasca diferite alimente la viteze diferite. Puterea de iesire a ar fi in general indicata in wati. Intrarea in cuptor este temperatura furnizata sub forma de wati folosita de acesta cu privire la a realiza energie.

Pentru cesta vom avea necesitate de un ulcior de masurare intre plastic si de un termometru. Umpleti ulciorul cu aproximativ 300 ml de apa si notati temperatura. Se incalzeste cesta in cuptor la potenta maxima moment de un minut intreg. Se amesteca apa si se retine temperatura finala.

De fapt, cuptorul cuprinde succesivele componente: transformator de inalta tensiune, calea sursa de putere cu scopul de magnetron; magnetronul de cavitate; circuitul de control al magnetronului impreuna intr-un microcontroler; ghidul de unda; camera de gatit in care se vor pune alimentele.

Tubul folositi un circuit dublu de tensiune de jumatate de unda si magneti permanenti cu privire la a oscila si a converti alimentarea cu tensiune in putere hota hansa osc 6711 ih cu frecventa de gatit de 2450 MHz. A necesita, de obicei, 1100 W de vlaga electrica pentru a crea vlaga de 700 W.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult