Plita sticla neagra

★★★★☆

Presupun ca ai cautat ceva legat de plita sticla neagra sau foarte similar. Ei bine, astazi este ziua ta norocoasa pentru ca am gasit cele mai bune produse legate de plita sticla neagra la un super pret. Nu pierde timpul si cumpara acum fara sa te misti din casa.

Top 10 vanzari

👉 VEZI MAI MULTE 👈

De unde sa cumperi Plita sticla neagra?

Miezul sistemului de tensiune printre plita sticla neagra care genereaza potenta printre curent electric se numeste magnetronul cuptorului. Acesta ar fi tubul de electroni care produce energia indispensabil de 2450 MHz care gateste alimentele.

De fapt, cuptorul contine urmatoarele componente: transformator de marii tensiune, calea sursa de potenta pentru magnetron; magnetronul de cavitate; circuitul de control al magnetronului impreuna intr-un microcontroler; ghidul de unda; camera de gatit in care se vor pune alimentele.

Turnati noua cani de apa clocotita in bolul sigur. Adaugati 7 rosii si incalziti-le la foc scurta moment de 45 - 60 de secunde, pana cand pielea se despica. Raciti-le si decojiti rosiile cu usurinta.

Intensitatea radiatiilor plita sticla neagra variaza exponential in functie de distanta fata de sursa. Standardul stabilit in SUA in 1971 cu privire la "scurgerea" optima de radiatii dintr-un cuptor este de 1 miliwatt pe centimetru patrat la o distanta de 3 cm de la suprafata cuptorului pentru cuptoarele actuali (inainte de vanzare) si de 2 miliwati pe centimetru patrat dupa aceea. Pentru nivelul de trei miliwati, radiatia ar scadea la 0,05 miliwati la o distanta de 20 de centimetri si la doar 0,005 millawati la o distanta de 1,5 metri. Mesajul de aici este simplu: NU stati NICIODATA in apropierea unui cuptor in momentul cand acesta ar fi in functiune. Acest lucru este distinct de principal mai placut cu scopul de copii.

Cand vorbim despre un cuptor cu invertor, nimeni nu o efectua mai bine decat Panasonic. Acestia au mai multe modele cu invertor cu scopul de a se potrivi oricarui blat de bucatarie de fiecare marime si cerintelor voi de gatit.

Intensitatea radiatiilor variaza exponential in functie de distanta fata de sursa. Standardul stabilit in SUA in 1971 pentru "scurgerea" maxima de radiatii dintr-un cuptor ar fi de 1 miliwatt pe centimetru patrat la o distanta de 10 cm de pe suprafata cuptorului ca cuptoarele recenti (inainte de vanzare) si de patru miliwati pe centimetru patrat dupa aceea. Pentru nivelul de 3 miliwati, radiatia ar scadea la 0,05 miliwati la o distanta de 20 de centimetri si la doar 0,005 millawati la o distanta de 1,5 metri. Mesajul de aici este simplu: NU stati NICIODATA in apropierea unui cuptor atunci cand acesta este in functiune. Acest fapt ar fi in special de remarcabil mai favorit cu directia de copii.

Probabil cu directia de nu sunt multe alte lucruri pe care le puteti face cu destinatia de a iti imbunatati sanatatea pe termen lung mai mult decat sa aruncati plita sticla neagra pe fereastra... sau cel putin sa il utilizati putin mai rar.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult